Άρθρα (7)

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους επικαλούνται το όνομα του Ιησού Χριστού, μόνον όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή τους ζωή.
Η οικονομική κρίση μας κάνει φτωχότερους αλλά...η κρίση των σχέσεων μας κάνει δυστυχισμένους !
O Richard Wolff, διακεκριμένος Αμερικανός οικονομολόγος, καθηγητής κάποτε και του Πρωθυπουργού μας στο Πανεπιστήμιο Άμχερστ της Μασσαχουσέττης, σε διαλέξεις του για την οικονομική κρίση στη χώρα μας, υποστηρίζει μεταξύ άλλων τα εξής :
Στις ημέρες μας οι θρησκευτικές διαφορές φέρνουν τους ανθρώπους αντιμέτωπους, με αποτέλεσμα ο θρησκευτικός φανατισμός να οδηγεί σε συγκρούσεις με τραγικά αποτελέσματα.
Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο και οι ευχές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Όλοι θα μιλάνε για χρονιά ευτυχισμένη και χαρούμενη και όλοι θα εύχονται τα κακά του περασμένου χρόνου να μην επαναληφθούν τον νέο.
 "Σεις όμως προσέχετε· ιδού, σας προείπον πάντα" (Μάρκος 13:23)
Χθες πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. Αμήν. (Κατά Ματθαίον 28:19)

Δωρεάν Καινή Διαθήκη - Αιτήματα προσευχής.

Θέλετε να σας σταλθεί εντελώς δωρεάν μία Καινή Διαθήκη; Έχετε κάποιο αίτημα ή ευχαριστία και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας; Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα -Τετάρτη-Παρασκευή: 19:00-21:00
  • Κυριακή: 10:00-11:00 προσευχή |11:00-12:15 κήρυγμα
  • Κυριακό σχολείο: Κυριακή 10:15 -11:00
  • Νεολαία: Σάββατο:20:30 -21:30

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Θερμοπυλών 30Α, Πειραιάς, 185 45
  • Τηλέφωνο: 210 4635087
  • Email: church[at]godmessengers.gr
Top
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για βέλτιστη εμπειρία χρήστη. More details…